ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

"Παρακαλούμε για την ανάγνωση και αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων χρήσης του δικτυακού τόπου www.gkaragiannis.com. Με την πρόσβαση και τη χρήση του παρόντος ιστότοπου αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋπόθεσης όπως περιγράφονται παρακάτω."

Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται μέσα από την ιστοσελίδα www.gkaragiannis.com διατίθενται αυστηρά για προσωπική χρήση από τον εκάστοτε επισκέπτη της.

Το γυναικολογικό ιατρείο του κου Καραγιάννη δύναται να τροποποιεί οποτεδήποτε την παρούσα σελίδα που περιλαμβάνει τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν ολόκληρη την ιστοσελίδα.

Δηλώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν διαμοιράζουμε προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών της παρούσας ιστοσελίδας σε τρίτους. Οποιαδήποτε πληροφορία όπώς είναι ενδεικτικά το ονοματεπώνυμο, το email και ο τηλεφωνικός αριθμός, χρησιμοποιούνται απόκλειστικά για την εξυπηρέτηση των αναγνωστών του www.gkaragiannis.com.

Όλα τα κείμενα, τα έγγραφα, οι εικόνες, τα γραφικά καθώς και το σύνολο του κώδικα που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα προστατεύονται σύμφωνα με τον Ν. 2121/1993 και τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση και η χρήση του υλικού που διέπει τον δικτυακό τόπο www.gkaragiannis.com με οποιονδήποτε τρόπο είτε έντυπο είτε ψηφιακό, χωρίς να έχει προηγηθεί γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη.